Furninova

Aria Divansoffa

Mer info

Beskrivning

Med sina organiskt rundade former skapar denna soffa ett slående utseende som verkligen drar uppmärksamhet till sig. Det är en soffa med en stark personlighet och närvaro i rummet. Dess unika design är både modern och elegant.

Den böjda ramen på soffan flödar smidigt från armstöden till sätet och skapar en harmonisk och lockande estetik. Den omsluter dig i en perfekt kombination av design och överraskande hög komfort. Här får du inte bara en vacker möbel, utan också en plats där du kan koppla av och njuta.

Komfort

Sits: Kallskum som är svept med fibervadd. Rygg: Kallskum svept med fibervadd.

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Egenskaper

Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 316
Djup 174
Höjd 80
Sitthöjd 46
Sittdjup 66/134