Artwood

Professor Fåtölj Leather Fudge

15 827 kr 17 585 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
15 827 kr 17 585 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Svart
Material Skinn/Läder
Bredd 68 cm
Djup 71 cm
Höjd 74 cm
Sitthöjd 45 cm
Lev.art nummer 04-09118

Beskrivning

Professor fåtölj i läder från Artwood.

Alla Artwoods skinnmöbler är tillverkade i läder av absolut högsta kvalitet, nämligen fullnarv. Stommen är tillverkad av hardwood och plywood,. Sits och dynor i skumstoppning.

  • Skinnfåtölj från Artwood
  • Tillverkad av läder i hög kvalitet
  • Efterbehandlas med balsam för skinnmöbler
  • Stomme av robust hardwood/plywood

Här visar vi Professor fåtölj i färgen leather fudge från Artwood.

Artwoods fåtöljer i läder har matchande soffor och pallar i läder för att skapa en helhet i inredningen. Gemensamt för alla Artwoods läderprodukter är att de är tillverkade i fullnarvsläder, där skinnets ursprungliga yta har behållts för att få den äkta känslan hos skinnet. För att göra ytan extra tålig har man lagt på en tunn ofärgad lackyta. 

Recensioner

Varumärke

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

 

Kvalitetsmöbler med hög komfort
När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Inredning - med en egen prägel
Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 15 826,50 kr

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Svart
Material Skinn/Läder
Bredd 68 cm
Djup 71 cm
Höjd 74 cm
Sitthöjd 45 cm
Lev.art nummer 04-09118