Cane-Line

Aspect/Luna Matgrupp Cane-Line

Mer info

Beskrivning

Aspect är en serie bord i särklass och har designats av Cane-lines designteam, med fokus på att skapa en unik serie med bord som matchar kollektionen med exklusiva stolar för uterummet. Aspect finns i olika storlekar och har tillverkats med en ram i varm och mjuk Cane-lineteak med en solid aluminiumkärna, vilket ger borden en stadig stomme. Som bordsskiva kan man välja mellan keramik eller glas (endast tillgängligt till det runda bordet), som båda bidrar till att ge Aspect en exklusiv och raffinerad look.

Luna är en serie matstolar till ditt uterum, designade av Søren Rose Studio. En matstol med stoppad sits och ryggstöd som ger en lyxig känsla och väldigt hög komfort. En matstol som enkelt kan förväxlas med en inomhusstol – men med Cane-lines QuickDry- och Airflow-system kan du tryggt låta den stå ute eftersom dynorna torkar snabbt efter regnet. Benen är av teak av högsta kvalitet, vilket bidrar till seriens exklusiva look.

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Egenskaper