Beskrivning

Fåtölj i orkangrålaserad furu från Hillerstorp.

Bara Vara är en serie med stilrena linjer och generösa dimensioner. Utemöblerna i serien kan kombineras på oändligt många vis och tack vare hjulen, som är låsbara, kan du flytta runt Bara Vara i hela trådgården, hemmet eller uterummet. Alla delarna i serien har ett avtagbart lock på sittdelen, detta gör att du enkelt kan förvara dynorna till möblen. OBS. om du skall förvara dina dynor i möbeln rekommenderar vi att köpa den tillhörande dynväskan. 

Kollektionen är svensktillverkad av FSC-märkt tålig kärnfuru från Norrland. 

Bara Vara är formgiven av Johanna Strid och TV-profilen Rikard Olsson.

Egenskaper

EAN 7319074280182
Färg Grå
Leverantörens Artikelnummer 428018
Produkttyp Fåtölj
Material Furu
Bredd 98
Djup 98
Höjd 70
Längd 122

Varumärke

Möbler från Hillerstorp

Hillerstorp är en av Nordens största tillverkare av trädgårdsmöbler och utemöbler. Hillerstorp har en stor erfarenhet av att tillverka utemöbler av hög kvalité till ett bra pris. Här finner du möbler i konstrotting, furu, rotting, stål, aluminium samt dynor i många olika storlekar. I sortimentet ingår stolar, stapelstolar, soffor, möbelskydd och mycket mer. Skapa den typiska svenska sommaren med möbler från Hillerstorps Trä.

 

Både för balkong och trädgård

Hos Hulténs finner du ett utvalt sortiment av balkongmöbler, konstrottingmöbler, trämöbler och loungemöbler från Hillerstorp.