Furninova

Bolero 4-sits soffa

Mer info

Beskrivning

Furninovas Bolero soffa är en mästare i tidlös design med eleganta detaljer som framhävs på dess armstöd. Med sin slanka ram och nätta ben ger Bolero en känsla av lätthet och rymd till ditt rum. Men Bolero är inte bara en vacker soffa - den erbjuder även en oöverträffad komfortupplevelse. De fasta och djupa sittdynorna tillsammans med de generöst vadderade dubbla ryggkuddarna skapar en lounge-liknande komfort som inbjuder till avkoppling och samvaro.

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Egenskaper

Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 246
Djup 107
Höjd 77
Sitthöjd 41
Sittdjup 54/69