Grythyttan Stålmöbler

Bryggerigrupp Bord & 2 Soffor Teak

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
24 650 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Brun
Produkttyp Matgrupp
Material Teak

Beskrivning

Bryggerigrupp i teak med bord och 2 bryggerisoffor från Grythyttan Stålmöbler.

Paris, Milano, Barcelona… Bryggeriserien från Grythyttan Stålmöbler för tankarna till de stora metropolerna med sina blomstrande cafékulturer. Gruset knastrar under fötterna, det doftar nybryggt och det sorlas mellan borden. Bina surrar i blomsterrabatterna och oavsett om du äter croissant eller kanelbulle så är det svårt att hitta något som känns mer svenskt än en fika. Njut av ett stycke ursvensk cafékultur med internationell touch hemma i trädgården.

Mått / Vikt

Soffa: Bredd 120 cm, djup 50 cm, höjd 88 cm, Sitthöjd 45 cm. Vikt 15 kg.

Bord: Bredd 110 cm, djup 70 cm, höjd 72 cm. Vikt 15 kg

Recensioner

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Frågor & Svar

Specifikationer

Färg Brun
Produkttyp Matgrupp
Material Teak