Furninova

Candy Pall

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
1 556 kr 1 830 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fotpall
Bredd 48 cm
Djup 48 cm
Höjd 39 cm

Beskrivning

Candy är en unik liten fotpall som sticker ut med sina speciella sömmar och ger en modern twist till den traditionella fotpallen. Dess mångsidighet gör att den kan passa perfekt i olika delar av ditt hem. Candy är den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och lekfullhet, och kommer definitivt att lägga till en touch av charm och användbarhet i ditt hem.

Komfort Sits: Kallskum med fjädertopp

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fotpall
Bredd 48 cm
Djup 48 cm
Höjd 39 cm