Cane-Line

Nest 2-Sits Soffa Konstrotting Vit

27 500 kr
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 5-10 arbetsdagar

Beskrivning

Nest outdoor - en serie av loungemöbler designad av Foersom & Hiort-Lorenzen MDD för Cane-Line. Serien är tillverkad av konstrotting på en ram av aluminium, vilket gör den ytterst väderbeständig. Möblerna har hantverk och komfort i fokus, kombinerat med den harmoniska danska designens enkla stil och stämning. "Möblerna i Nest serien är i sig själv en historia om hur de har skapats eftersom hantverket bakom är synligt i den starka flätningens uttryck. Hela möbeln är ett stycke geometri som både skapar form och berättelse" förklarar designer Johannes Foersom om möblerna i Nest serien.

 

  • Konstrotting av premiumkvalité
  • Bekväma dynor i Sunbrella
  • Stomme av aluminium
  • Design: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD

 

Här visar vi Nest loungesoffa outdoor i vit inklusive dynor Cane-Line

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Egenskaper

EAN 5711877252953
Färg Vit
Leverantörens Artikelnummer 57522WSW
Produkttyp Soffa
Material Aluminium
Djup 80
Bredd 165
Höjd 74
Längd 165