Cane-Line

Pall Circle Konisk Taupe

3 145 kr 3 700 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
3 145 kr 3 700 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Taupe; Brun
Bredd 52 cm
Diameter 52 cm
Höjd 39 cm
Sitthöjd 39 cm
Lev.art nummer 8330ROT

Beskrivning

Pall Circle i modern design och tåliga material från Cane-Line.

Bakom denna pall står Cane-Lines design team. De har skapat en funktionell och mångsidig pall som kan användas där den behövs. Med en solid och robust form håller pallen formen och står stabilt om det blåser mycket ute.

 

Circle har Cane-Lines QuickDry och AirFlow stoppning som gör att den torkar snabbt efter en regnskur. Pallen går även utmärkt att använda inomhus om så önskas. Pallen rekommenderas att förvaras inomhus eller med ett möbelskydd under höst och vinter.

 

MÅTT

Diameter: 52 cm

Höjd: 39 cm

Sitthöjd: 39 cm

 

I bild visar vi Circle pallen i taupe utförande.

Recensioner

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 3 145,00 kr

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Taupe; Brun
Bredd 52 cm
Diameter 52 cm
Höjd 39 cm
Sitthöjd 39 cm
Lev.art nummer 8330ROT