Furninova

Carmen Fåtölj

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
5 249 kr 6 175 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Snurrfåtölj för inomhusbruk
Bredd 78 cm
Djup 77 cm
Höjd 84 cm

Beskrivning

Carmen snurrfåtölj från Furninova är en mästerverk av design och komfort. Med sina mjuka och svepande linjer på både ryggstödet och sätet är denna fåtölj en fröjd för ögat och en ännu större njutning att sitta i.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Snurrfåtölj för inomhusbruk
Bredd 78 cm
Djup 77 cm
Höjd 84 cm