Artwood

Cloud soffbord 120 cm Dark grey

12 023 kr 14 145 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
12 023 kr 14 145 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Grå
Material Ek
Diameter 120 cm
Höjd 37 cm
Lev.art nummer 06-81718

Beskrivning

Introducera elegans och modernitet i ditt hem med det vackra Cloud soffbordet från Artwood. Detta soffbord är tillverkat av ekfanér med en distinkt trästruktur i den eleganta färgen Dark Grey. Cloud-serien är känd för sina rena och smidiga linjer som skapar en modern atmosfär i ditt hem. Det är viktigt att notera att ytan på Cloud soffbord är känslig mot starka rengöringsmedel. För att bevara dess skönhet och kvalitet rekommenderar vi att du alltid använder underlägg under glas, koppar, vaser och andra föremål. Vid rengöring, torka försiktigt med en lätt fuktad trasa för att behålla dess tidlösa charm.

Recensioner

Varumärke

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

 

Kvalitetsmöbler med hög komfort
När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Inredning - med en egen prägel
Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 14 145,00 kr

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Grå
Material Ek
Diameter 120 cm
Höjd 37 cm
Lev.art nummer 06-81718