Furninova

Cork Pall med tyg i kategori B

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
3 600 kr 4 235 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fotpall
Bredd 80 cm
Djup 80 cm
Höjd 38 cm

Beskrivning

Cork pall är den perfekta lösningen när du behöver extra sittutrymme i ditt hem. Denna pall kombinerar komfort och bekvämlighet på bästa sätt. Med sin mjuka stoppning erbjuder den en omedelbar känsla av avslappning och komfort. Dess avtagbara hölje gör det enkelt att hålla den ren och fräsch, vilket gör den idealisk för daglig användning. Oavsett om du behöver en extra sittplats i vardagsrummet, sovrummet eller i hallen, kommer Cork pall att vara där för att ge dig den komfort du behöver. Njut av dess mångsidighet och praktiska design som gör din vardag lite enklare.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fotpall
Bredd 80 cm
Djup 80 cm
Höjd 38 cm