Specifikationer

Märke Artwood
Färg Vit
Material Polyester
Lev.art nummer 7837-2012-02

Beskrivning

Den exklusiva soffan Dome från Artwood Cream är designad för att skapa en inbjudande atmosfär i varje modernt hem. Med sin karakteristiska, rundade och organiska form strålar Dome av både komfort och modern elegans. Denna soffa är det perfekta tillskottet för sällskapsområden i hemmet, där den inte bara ger en bekväm plats att koppla av utan också utstrålar en tidlös skönhet. Soffans stomme är konstruerad av massiv bok och plywood, vilket ger den både stabilitet och hållbarhet. Sitsen är utrustad med Nozag fjädrar och kallskum för att säkerställa optimal komfort och stöd. Ryggen har elastiska vävband och kallskum, vilket bidrar till soffans övergripande ergonomi. Klädseln på stommen är fast och ger soffan en strukturerad och snygg yta. De svarta benen kompletterar dess design och ger en stilfull touch till helheten. Soffan kräver ingen montering och är redo att användas direkt efter leverans. När det gäller kuddarna är de fyllda med silikonfiber och polyeterskum, vilket ger extra mjukhet och stöd. Dessvärre är varken sits- eller ryggdynan vändbara. Trots att soffan inte är tvättbar, är dess eleganta och stilrena utseende en investering som kommer att pryda ditt hem under lång tid framöver.

Recensioner

Varumärke

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

 

Kvalitetsmöbler med hög komfort
När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Inredning - med en egen prägel
Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 24 915,00 kr

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Vit
Material Polyester
Lev.art nummer 7837-2012-02