Furninova

Ellen Fåtölj

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
5 538 kr 6 515 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 80 cm
Djup 90 cm
Höjd 106 cm

Beskrivning

Ellen fåtölj från Furninova är en retroinspirerad pärla med en modern twist. Dess svepande linjer och noggrant utformade detaljer gör den till en härlig tillskott i alla rum i ditt hem. Den mjuka kurvatura och eleganta formen på Ellen fåtölj ger en känsla av tidlös stil och komfort. Knapparna i ryggen och de subtila vecken på armstöden ger den en unik och charmig karaktär som fångar ögat och skapar en vacker kontrast till det enkla och rena designkonceptet.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 80 cm
Djup 90 cm
Höjd 106 cm