• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Elmwood matbord Artwood
Elmwood matbord Artwood

Leverans 3-8 arbetsdagar

Elmwood matbord 100x220 alm Artwood

Leverans 3-8 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
AR06-78000
14 069 kr
Artikelnr
AR06-78000

Elmwood matbord 100x220 cm i massiv alm från Artwood. 

 • Serie i massiv alm
 • Behandlad för en vintagekänsla
 • Passar till många olika inredningar

Artwood har många olika bord med unik karaktär. Borden tillverkas i bl.a åldrad alm med vaxad yta, massiv ek och svart- eller natur betong. Med ett bord från Artwood kan du skapa en unik detalj i din inredning.

Leverantörens artikelnummer 06-78000
Varumärke Artwood
Typ Matbord
Färg Alm
Material Alm
Längd (cm) 220
Bredd (cm) 100
Höjd (cm) 76

Elmwood matbord 100x220 cm i massiv alm från Artwood.

Läs mer »

Material

  ALM

  Almträet i Artwoods produkter kommer från Centralasien. Stammen ger ett mycket starkt möbelträ som åldras vackert. Utmärkande för våra produkter är ett obearbetat utseende och en opolerad yta med oregelbundenheter i träet. Produkterna behandlas flera gånger med vax under tillverkningen. Det kan uppstå små sprickor. Vi rekommenderar att möblerna behandlas med vax var fjärde till sjätte månad med ett naturligt trävax. Om du vill ha en mörkare nyans på möblerna kan du använda ett vax med tillsatt pigment. Om de inte behandlas blir möblerna ömtåligare och märkena kan bli permanenta även om du torkar av dem omedelbart.

Om artwood

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

Kvalitetsmöbler med hög komfort

När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

Inredning - med en egen prägel

Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.