Artwood

Enjoy Matstol Peek taupe

3 727 kr 4 385 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
3 727 kr 4 385 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Taupe
Lev.art nummer 0402-4393-3

Beskrivning

Enjoy från Artwood är en elegant och trendig matstol som inte bara tillför stil till ditt matsalsutrymme utan också erbjuder enastående komfort. Den välutformade sitsen och ryggstödet skapar en perfekt balans mellan estetik och funktion, vilket gör det möjligt för dig att sitta bekvämt under långa måltider eller vid trevliga sammankomster med vänner och familj.

Stolens design är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär i ditt hem. Den eleganta formen och de trendiga detaljerna gör Enjoy till en framstående möbel som kommer att bli en prydnad i din matsal.

Med sin tidlösa design och bekväma struktur blir Enjoy en uppskattad del av din vardag. Oavsett om det är för vardagliga måltider eller speciella tillfällen kommer Enjoy att ge en touch av elegans till varje stund runt matsalsbordet.

Recensioner

Varumärke

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

 

Kvalitetsmöbler med hög komfort
När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Inredning - med en egen prägel
Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 4 385,00 kr

Specifikationer

Märke Artwood
Färg Taupe
Lev.art nummer 0402-4393-3