Furninova

Francis Day 3-sits soffa

Francis- Se hela kollektionen här!
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
16 537 kr 19 455 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Färg Beige
Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 226 cm
Djup 92 cm
Höjd 80 cm

Beskrivning

Upptäck skönheten i skandinavisk elegans och mångsidig komfort med vår exklusiva soffa. Med en rundad schäslongform och bredare sittplatser än de vanliga, framhäver den moderna designen och ger ett ljust och luftigt utseende till ditt rum.

Denna soffa är inte bara vacker att se på, den är också utformad för att erbjuda överlägsen komfort. Med flera olika komfortalternativ kan du välja den som passar dina behov bäst. Oavsett om du föredrar en fastare eller mjukare sittupplevelse, finns det en komforttyp som passar dig.

Komfort Sits: Kallskum med minnesskum överst, svept med fibervadd. Rygg: Mix av fjäder och bollfiber.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Färg Beige
Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 226 cm
Djup 92 cm
Höjd 80 cm