Beskrivning

Georg från Skagerak är ett skrivbord som inte skryter om storlek. Georg är tillräckligt stor utan att ta mer plats än nödvändigt. Skrivbordet har möjlighet att lägga till en lådmodul på vänster eller höger sida under bordsskivan. Georg kännetecknas av sina smala trästolpar och rundade kanter – tillverkade av ljus ek.

Varumärke

Skagerak möbler i dansk design

Skagerak är en familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.

Se Skageraks stora sortiment av utemöbler och accessoarer nedan.

Egenskaper

EAN 5706420074601
Färg Brun
Leverantörens Artikelnummer S1930331
Material Ek
Bredd 113
Höjd 76
Längd 45