Betala efter leverans
Öppet köp
Stort sortiment

Grythyttan

Grythyttan stol 1 teak

Stol i galv / teak

2 960 kr

Leverans om 2-3 veckor.

Ytterligare leveransinformation

När du beställer flera produkter är det den vara med längst leveranstid som gäller för hela ordern. Skulle du vilja göra en delleverans är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Observera att det då tilkommer en extra kostnad i frakt och hantering. Leveranstiden anges i arbetsdagar.
 • Beige - +670 kr
 • Blå - +670 kr
 • Grön - +670 kr
 • Svart - +670 kr

Leverans om 2-3 veckor.

Öppet köp
Betala efter leverans
Ring oss på 046 - 25 02 52

Information

Stol nr 1 med massiv fjäder stål från Grythyttan Stålmöbler.

 

Matstol med drag av den klassiska karmstol A2. Precis som sin storebror har Stol nr 1 massivt fjäderstål som gör att stolen behåller sitt gung år efter år.

Tidlös och stram. Denna funktionalistiska pärla, som ritades av Artur Lindqvist 1931, är sedan år 2000 åter i produktion. Tack vare sin nätthet och stilrena framtoning är Stol 1 både bildskön och lättplacerad. Stolen är stapelbar vilket gör den lätt att förvara.

 

 

 • Bredd: 41 cm
 • Djup: 49 cm
 • Höjd: 80 cm
 • Sitthöjd: 42 cm

Design: Artur Lindqvist

Material: Massivt fjäderstål

 

Ytterligare information

Ytterligare information

Artikelnummer: 60221
Färg Teak
Varumärke Grythyttan
Typ av möbel Stol
Material Teak
Bredd / Diameter (cm) 41
Djup (cm) 46
Höjd (cm) 80
Sitthöjd (cm) 42

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Grythyttan stol 1 teak

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Material

 • Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Om grythyttan

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande vd Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler.