Soho serien från Brafab

Om man bortser från Ninja serien så är Soho serien en av dom största för utemöbler i konstrotting hos Brafab. Här hittar du allt du behöver för att skapa en gedigen och ordentlig uteplats! Med hjälp av Soho serien kan du skapa en uteplats, trädgård, balkong eller uterum i samma stil och kulörer.

 

Utemöbler i konstrotting

För att skapa en mysig och inbjudande utemiljö så kan man vilja ha alla möbler i samma design, kulör och utseende. I Soho serien hittar du bland annat: 

  • Byggbar modulsoffa
  • Soffgrupp
  • Hörnsoffa
  • Förvaringslåda
  • Vilsäng
  • Fotpall
  • Soffbord
  • Positionsfåtölj 
  • Fåtölj

 

Du kan även köpa till Soho soffskydd från Brafab som är sydda och designade för att dom ska passa Soho byggbara hörnsoffa. Med andra ord så består Soho serien av allt du behöver för att skapa den ultimata och gästvänliga uteplatsen.

Det positiva med Soho är att deras soffbord, soffgrupp och fåtöljer är tillräckligt höga så att det går att använda som en matgrupp. Bjud in dina vänner eller din familj på middag och slå er ner i dina utemöbler i konstrotting från Soho och ni kan sitta där utan problem hela kvällen.

 

Förgylla uteplatsen med Soho

Njut av en god middag eller mys med morgonkaffet i Soho hörnsoffan, ta en härlig lässtund i Soho fåtöljen, luta dig tillbaka och slappna av eller ta en tupplur i Soho solsängen. Underlätta och förgylla de underbara sommardagarna med denna mångsidiga och behagliga serie.

I Soho förvaringslåda kan du enkelt slänga ner dynorna när du ska åka iväg en längre tid eller när du vet att det ska regna. Dynorna är såklart vattentåliga, men ju mer du skyddar dina utemöbler och dina dynor ju längre kommer dom hålla sig både i formen och i utseendet.

Skulle man inte ha plats för Soho förvaringslåda så kan vi på Hulténs varmt rekommendera Soho soffskydd. Det är enkelt och smidigt att slänga över när det ska bli regn eller när man ska vara borta en längre tid. Väldigt skönt och bekvämt att ha hemma, och praktiskt när regnet väl kommer.

 

Underhållsfri och bekvämlig konstrotting för utomhusbruk

Mycket av den konstrotting som finns på marknaden innehåller en hög andel återvunnen plast som både är svagare och har en sämre UV-resistens. Brafab strävar efter att använda den starkare konstrottingen i deras möbler. Denna kallas ”virgin”.

Att välja utemöbler i konstrotting kan underlätta en hel del för dig. Det är underhållsfritt och enkelt att ta hand om. För att rengöra en utemöbel i konstrotting så behöver du i princip endast använda dig av en fuktig trasa och lite diskmedel. Brafab har sin egen plastrengöring som är suverän för utemöbler i konstrotting.

 

Upptäck en värld av utemöbler 

På Hulténs är vi specialister på högkvalitativa utemöbler i konstrotting. Från behagliga konstrottingsoffor till rymliga matbord för utomhusbruk hittar du också ett hav av olika inredningsdetaljer som alla hjälper till med att skapa den mysigaste platsen i hemmet, nämligen uteplatsen.

Från lyxiga lusthus och parasoller till en rad knäppa trädgårdsdekorationer som inte kommer att misslyckas med att imponera, du kan ordna alla praktiska bitar och lägga till dekorationen på samma plats med ett enda klick på en knapp.

 

Köp den populära och snygga Soho serien från Brafab här

Skapa den bästa platsen för hela familjen och vännerna idag med Soho serien från Hulténs. Du kommer garanterat att få gäster under hela sommaren som vill njuta av den mysiga trädgården eller balkongen med dessa behagliga utemöbler. 

Om du är ute efter andra serier från Brafab kan du upptäcka hela deras univers på Hulténs och utforska deras många snygga och praktiska möbler och inredningsdetaljer. 

Är du på utkik efter möbler i konstrotting men är öppen för flera varumärken kan du se hela sortimentet för konstrottingmöbler, där du utan tvekan kommer hitta något som passar din stil och budget. 

Skapa den helt perfekta sommaren här med möbler från Hulténs idag.