Brafab Soho

Brafab Soho är en kollektion av utemöbler i konstrotting. Soho serien är stor och innehåller många olika delar så att du kan anpassa utemöblerna efter uteplatsens yta.
Visa som Rutnät Lista

34 produkter

per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

34 produkter

per sida
Minskande ordning
Brafab Soho

Soho serien från Brafab

 

Om man bortser från Ninja serien så är Soho serien en av dom största för utemöbler i konstrotting hos Brafab. Här hittar du allt du behöver för att skapa en gedigen och ordentlig uteplats! Med hjälp av Soho serien kan du skapa en uteplats, trädgård, balkong eller uterum i samma stil och kulörer.

 

Utemöbler i konstrotting

 

För att skapa en mysig och inbjudande utemiljö så kan man vilja ha alla möbler i samma design, kulör och utseende. Hos Soho hittar du en byggbar modulsoffa, soffgrupp, hörnsoffa, förvaringslåda, vilsäng, fotpall, soffbord, positionsfåtölj och fåtölj. Du kan även köpa till Soho soffskydd från Brafab som är sydda och designade för att dom ska passa Soho byggbara hörnsoffa. Med andra ord så består Soho serien av allt du behöver för att skapa den ultimata och gästvänliga uteplatsen.

Det positiva med Soho är att deras soffbord, soffgrupp och fåtöljer är tillräckligt höga så att det går att använda som en matgrupp. Bjud in dina vänner eller din familj på middag och slå er ner i dina utemöbler i konstrotting från Soho och ni kan sitta där utan problem hela kvällen.

Ät middag eller drick morgonkaffet i Soho hörnsoffa, ta en lässtund i Soho fåtölj, luta dig tillbaka i Soho positionsfåtölj eller ta en tupplur i Soho vilsäng. I Soho förvaringslåda kan du enkelt slänga ner dynorna när du ska åka iväg en längre tid eller när du vet att det ska bli regn-väder. Dynorna är såklart vattentåliga, men ju mer du skyddar dina utemöbler och dina dynor ju längre kommer dom hålla sig både i formen och i utseendet.

Skulle man inte ha plats för Soho förvaringslåda så kan vi på Hulténs varmt rekommendera Soho soffskydd. Det är enkelt och smidigt att slänga över när det ska bli regn-väder eller när man ska vara borta en längre tid. Väldigt skönt och bekvämt att ha hemma, och tacksamt när regnet väl kommer.

 

Underhållsfri och bekvämlig konstrotting för utomhusbruk

Mycket av den kostrotting som finns på marknaden innehåller en hög andel återvunnen plast som både är svagare och har en sämre UV-resistens. Brafab strävar efter att använda den starkare konstrottingen i deras möbler. Denna kallas ”virgin”.

Att välja utemöbler i konstrotting kan underlätta en hel del för dig. Det är underhållsfritt och enkelt att ta hand om. För att rengöra en utemöbel i konstrotting så behöver du i princip endast använda dig av en fuktig trasa och lite diskmedel. Brafab har sin egen plastrengöring som är suverän för utemöbler i konstrotting.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: hultens@hultens.se. All rights reserved.