Brafab

Brafab erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av utemöbler i hög kvalitet. Här finner du soffgrupper, matgrupper, solsängar, fåtöljer, parasoll och mycket mer för trädgården. Se det stora utbudet nedan.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 1244

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. KAMPANJ
  Adams sofffgrupp
 2. KAMPANJ
  Scopello paviljong
 3. KAMPANJ
  Scopello från Brafab
 4. KAMPANJ
  Sevran soffbord 70x120 cm i vit aluminium från Brafab.
 5. KAMPANJ
  Brafab soffbord Sevran i vit aluminium.
 6. KAMPANJ
  Beata barnset furu Brafab
  Beata barnset furu Brafab
  Specialpris 1 404 kr rek. pris 1 560 kr
 7. KAMPANJ
  Sandhamn picnicset i brunlaserad furu från Brafab.
  Sandhamn picnicset brun Brafab
  Specialpris 2 313 kr rek. pris 2 570 kr
 8. KAMPANJ
  Skuru picnic set i brunt från Brafab.
  Skuru picnicset brun Brafab
  Specialpris 2 651 kr rek. pris 2 945 kr
 9. KAMPANJ
  Birki klappstol i vit på plast från Brafab.
 10. KAMPANJ
  Snapparp ryggstöd i galv och svart.
 11. KAMPANJ
  Snapparp ryggstöd i galv och svart.
 12. KAMPANJ
  Snapparp högt pic-nic set i galvat stål och svartlaserad furu från Brafab.
 13. KAMPANJ
  Snapparp picnic möbel i svart och svart från Brafab.
 14. KAMPANJ
  Snapparp picnic set i svart och galv från Brafab.
 15. KAMPANJ
  Birka sidobord furu Brafab
 16. KAMPANJ
  Köpenhamn soffa java Brafab
  Köpenhamn parkbänk vit Brafab
  Specialpris 2 331 kr rek. pris 2 590 kr
 17. KAMPANJ
  Köpenhamn soffa java Brafab
  Köpenhamn parkbänk java Brafab
  Specialpris 2 331 kr rek. pris 2 590 kr
 18. KAMPANJ
  Hydra sidobord 50x58 cm i teak från Brafab
 19. KAMPANJ
  Heaven hammock i svart från Brafab.
  Heaven hammock svart Brafab
  Specialpris 8 541 kr rek. pris 9 490 kr
 20. KAMPANJ
  Maria soffdyna blå från Brafab
 21. KAMPANJ
  Vichy hänggunga grå från Brafab
  Vichy hänggunga Brafab
  Specialpris 4 311 kr rek. pris 4 790 kr
 22. KAMPANJ
  Ninja sunbed rustik Brafab
  Ninja sunbed rustik Brafab
  Specialpris 11 691 kr rek. pris 12 990 kr
 23. KAMPANJ
  Bergerac soffbord vit/glas från Brafab
  Gotland dyna fåtölj/soffa Brafab
  Specialpris 1 017 kr rek. pris 1 130 kr
 24. KAMPANJ
  Leone fotpall svart från Brafab
 25. KAMPANJ
  Leone soffbord 90x90 cm vit från Brafab
  Leone soffbord 90x90 cm vit Brafab
  Specialpris 1 224 kr rek. pris 1 360 kr
 26. KAMPANJ
  Circus matbord 150 cm teak Brafab
  Circus matbord 130 cm Brafab
  Specialpris 9 563 kr rek. pris 10 625 kr
 27. KAMPANJ
  Volturno prydnadskudde 50x50 cm röd Brafab
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 1244

Sida
per sida
Minskande ordning
Brafab

Smakfulla utemöbler

“Vi är inga storstadsbor - men vi förstår värdet i att tänka stort samtidigt som vi agerar lokalt, personligt och ärligt”. Brafab har varit verksamma sedan 1935 och det råder ingen tvivel om att Brafab levererar utemöbler av hög kvalitet. Brafab arbetar hårt för att ligga långt fram med produktutveckling, komfort och design utan att ge avkall på hög kvalité. I sortimentet finns många olika produktserier med en smakfull blandning av utemöbler i olika stilar. Här kan du hitta smarta och bekväma balkongmöbler, stora loungemöbler, en inbjudande matgrupp med förlängningsbart bord eller bara ett snyggt parasoll som ett bra solskydd till uteplatsen. De senaste året har det varit väldigt populärt med underhållsfria utemöbler i aluminium som t.ex. kollektionerna Leone och Belfort. En annan populär serie i Brafabs sortiment är även Delia, som är en stor serie av utemöbler i aluminium i olika färger. Upptäck alla Brafabs serier hos Hulténs!

Trädgårdsmöbler av hög kvalitet

Brafabs främsta inriktning är att tillverka trädgårdsmöbler av hög kvalitet med god precision. I det stora sortiment av snygga och moderna utemöbler ingår mängder av olika material. Konstrottingmöbler från Brafab är snygga och har en härlig komfort, konstrottingmöbler har även egenskapen att vara i princip helt underhållsfria – så länge du tar in dynorna när det regnar. Det finns även soffgrupper med dynor som tål att ligga ute när det regnar. I Brafabs sortiment återfinns även teakmöbler som har många bra egenskaper för utomhusbruk och det nordiska klimatet. Teak är ett populärt träslag i just utemöbler då de får en fin silvergrå patina med åren om den inte oljas in. Du kan även välja att olja in dina teakmöbler om du önskar en mörkare yta på träet. I sortimentet finner du även andra sorters sommarmöbler som smarta däckstolar och sköna hammockar att koppla av i under sommarens varmaste dagar. Brafab vet att det svenska klimatet kan bjuda på alla sorters väder med både regn och sol, därför ligger alltid hållbarheten i fokus när en ny utemöbel tas fram i produktion. Brafab säljer utemöbler som stolar, solsängar, bord, soffor, bänkar och mycket annat i teak. Brafab har även ett stort sortiment av utemöbler i aluminium. Aluminiummöbler är ett väldigt populärt material för trädgårdsmöbler så det är helt underhållsfritt. Brafab säljer matbord, stolar, loungemöbler och soffgrupper i aluminium.

Njut av sommaren i bekväma utemöbler

När du köper utemöbler från Brafab märker du att form, funktion och kvalitet är noga uttänkt. Trädgårdsmöblerna ska tillföra dig och din trädgård någonting speciellt samtidigt som de håller hela sommaren och nästa och nästa sommar också. Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, titta på och såklart sitta i. När du väl har köpt en utemöbel som faller dig i smaken är det även viktigt att tänka på underhåller och rengöringen av dina trädgårdsmöbler. Därför har vi ett stort sortiment av underhåll till utemöbler där du kan hitta rengöring till många olika material. Vi har även möbelskydd i olika storlekar som gör att du enkelt kan hitta ett formsytt möbelskydd till hörnsoffa, bord, stapelstolar, däckstolar och mycket. Besök då gärna kategorin: Möbelskydd.

Hulténs är en av nordens största återförsäljare av Brafab och andra utemöbler. I våra butiker kan du se provsitta och titta på stora delar utav Brafabs stora sortiment tillsammans med många andra trädgårdsmöbler från ledande varumärken. Här kan du ta en kaffe, prata med våra säljare och inspireras av olika uterumsmiljöer. Du kan även köpa utemöbler från Brafab till bra och billiga priser här på vår hemsida, här samlar vi hela sortimentet och du kan få en snabb leverans i hela Sverige med en rad olika betalningsalternativ. Välkommen att handla dina nya Brafab utemöbler hos Hulténs!

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.