Specifikationer

Märke Cane-Line
Designer Foersom & Hiort
Färg Grå
Material Konstrotting
Bredd 59 cm
Längd 59 cm
Djup 59 cm
Höjd 80 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 47 cm
Lev.art nummer 5410FAI

Beskrivning

Den stapelbara stolen Lean från Cane-Line har ett väldigt stilrent utséende. Trots sin enkla konstruktion är Lean väldigt stabil och komfortabel. Stapelstolen är tillverkad av Cane-Lines superstarka konstrottingfiber Cane-Line Weave. Stommen är tillverkad av galvaniserat stål som är pulverlackerat för att färgen ska hålla länge. Lean stapelstol är därmed en perfekt lösning till caféer, restauranger och andra offentliga miljöer där det behövs en stapelbar och stabil stol av hög kvalité i modern design.

Stolen är formgiven av den danska designduon Welling/Ludvik.

  • Stapelbar loungestol
  • Tillverkad i konstrotting och galvaniserat stål
  • Design: Welling/Ludvik

Här visar vi Lean stapelstol i grå konstrotting.

Recensioner

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 3 060,00 kr

Specifikationer

Märke Cane-Line
Designer Foersom & Hiort
Färg Grå
Material Konstrotting
Bredd 59 cm
Längd 59 cm
Djup 59 cm
Höjd 80 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 47 cm
Lev.art nummer 5410FAI