• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Loop fotpall svart rotting Cane-Line
Loop fotpall svart rotting Cane-Line Loop pall svart rotting Cane-Line Loop pall svart rotting Cane-Line Loop pall svart rotting Cane-Line Loop pall svart rotting Cane-Line Loop pall svart rotting Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Loop pall svart rotting Cane-Line

Leverans 3-7 dagar

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
CA7330RS
6 200 kr
Artikelnr
CA7330RS

Loop är en modern och uban möbel med en flexibel användning. Använd Loop fotpall i rotting som ett stycke konst för ögat, som ett praktisk soffbord eller en traditionell fotpall för extra komfort. Loop tillverkas i rotting och kommer i en svart, tuff version men även i naturlig rotting för en mer sober look. 

 • Fotpall i rotting från Cane-Line
 • Fotpall, soffbord eller dekoration
 • Kommer i svart och naturlig rotting

Här visar vi Loop fotpall i svart rotting. 

Leverantörens artikelnummer 7330RS
Varumärke Cane-Line
Typ Fotpall
Vikt (kg) 7
Material Rotting
Bredd (cm) 50
Djup (cm) 50
Sitthöjd (cm) 56
Höjd (cm) 56

Loop fotpall i svart rotting från Cane-Line.

Läs mer »

Material

  Rotting

  Rottingen är tillbaka efter många år och har nu blivit populärt igen för t.ex uterum men även inomhus som en inredningsdetalj.

  Rotting bör stå under tak då regn och fukt förstör rottingens struktur och färg snabbt. Rotting möbler är ofta målade eller betsade och behöver rengöras kontinuerligt för att hållas fräscha. Om rottingen står på ett väldigt torrt område kan den behöva oljas in för att träet inte skall spricka.

Om cane-line

Cane-Line A/S är ett danskt företag med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna Cane-LineTex till sina utemöbler. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger för brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt. Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.