Fina och praktiska fotpallar

Fotpallar och sittpuffar har haft en designrenässans under de senaste åren och fortsätter att vara de viktigaste inre trenderna. Detta beror på dess mångsidighet, anpassningsförmåga och övergång till olika inredningsstilar inklusive scandi, boho chic, shabby chic, traditionell och industriell. Vi har alla dessa typer och mer på Hulténs så att du kan köpa fotpallen precis för dig!

Se fina fotpallar från ledande varumärken som exempelvis:

  • Sika Design
  • Artwood
  • Brafab
  • Hillerstorp
  • DEDON
  • Cane-Line

 

De två mest populära designerna för fotpallar är konstrotting och natur rotting. Båda skiljer sig lite i utseende men var och en har sin egen unika charm och förmåga att förvandla ett rum. 

Vi säljer också ett antal fotpallar med förvaring som erbjuder praktiska förvaringslösningar och fungerar bra i lägenheter eller mindre hus.

 

Praktiska fotpallar med förvaring

En fotpall med förvaringsutrymme är en multifunktionell möbel och ett måste för ett litet rum eller balkong. De kan placeras i mitten av en L-formad soffa som en plats att vila fötterna eller som ett alternativ till ett soffbord, men också som ett snyggt gömställe för fjärrkontrollerna eller en tidningsbunt. 

De kompletterar också en soffa när det gäller utseende och komfort så att du kan skapa en avslappnad läskrok.

 

Fotpallar i flera olika stilar

Vi har många stilar på Hulténs, du kan välja en traditionell konstrotting fotpall med en härlig dyna och naturnära färger. Om du har bohemisk eller naturlig stil kan du beställa en beige färgad rottingfotpall som finns i många stilar, allt från rundad till rektangulär eller kvadratisk, och med eller utan dyna. 

Du kan också lägga till extra stil i ditt vardagsrum genom att köpa en färgglad fotpall för en livlig och vacker detalj.

 

Ett sortiment som talar för sig självt

Fotpallar är verkligen unika och har fungerat som den ultimata multitasker inom desig och inredning. Den är funktionell och kan användas som fotpall, soffbord, stol eller som ett snyggt tillbehör. Denna mångsidiga möbel är kvar och vi kan inte vänta med att se hur designen utvecklas över tiden.

På Huléns älskar allt inom hem och inredning, och vi vill se till att du gör det också. Det är därför vi har ett stort urval av olika fotpallar att välja mellan. Med flera alternativ är det enkelt att lyckas med din onlineshopping för att hitta fotpallar som passar ditt hem. 

 

Komplettera inredningen med rätt fotpall

Modernt boende handlar om flexibilitet och att få ut det mesta av ditt utrymme, där multifunktionella möbler kommer till sin rätt. Hus och lägenheter blir mindre, vardagsrummen är öppnare och hemmet är den plats där vi bor och umgås, därför är det så smart att utnyttja utrymmet med fotpallar.

Vi har ett urval av fantastiska mönster och färger så att du säkert hittar något som passar perfekt till inredningen i ditt vardagsrum - oavsett om du väljer en fotpall som matchar din soffa eller något kontrasterande för att göra ett uttalande med din inredning. 

Vad sägs om ett stickat fotpall för att ge värme och struktur i rummet? Då ska du se Cane-Lines fotpallar

Och om du vill ha en multifunktionell lösning som hjälper dig att få ut det mesta av det utrymme du har tillgängligt, är våra snygga fotpallar med förvaring definitivt vägen att gå.

 

Olika material för olika behov

En annan viktig faktor är vilket material du väljer, vilket kommer att avgöra hur du ska använda fotpallen. Alla möbler som man använder kommer i slutändan att bli slitna, vilket gör tygets hållbarhet essentiellt. 

Konstrotting ser lyxigt ut och är också slitstarkt, så du behöver inte kompromissa med det praktiska. Var klassisk med naturnära färger som återkallar härliga sommarminnen.. Fotpallar av aluminium är också slitstarka och motståndskraftiga mot vädret. 

Ett annat bra alternativ är en fotpall som är stickad. Detta är smart om du vill ha något som är lätt att rengöra, speciellt om du behöver ett barnsäkert hem. Det är bara att ta av överdraget och tvätta i tvättmaskinen.

 

Köp din nya fotpall på Hulténs idag

Nu är det dags att scrolla upp och se hela sortimentet av fotpallar, både till stolar och fåtöljer och individuellt med förvaring. Du kommer garanterat hitta en som passar perfekt in i ditt hem och inredning.