• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Monet fotpall antik Sika Design
Monet fotpall antik Sika Design Monet fotpall rotting antik Sika Design Monet fotpall rotting antik Sika Design Monet fotpall rotting antik Sika Design Monet fotpall rotting antik Sika Design

Leverans 7-14 arbetsdagar.

Monet fotpall rotting antik Sika Design

Leverans 7-14 arbetsdagar.

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
SIK1084A
1 485 kr
Artikelnr
SIK1084A

Monet antik är en handgjord fotpall, tillverkad i rotting och bambu. Designen är framtagen av Sika Design baserad på ritningar från 50- och 60-talet. 

Monet ingår i kollektioen Originals av Sika Design. Kollektionen är en blandning av stilerna och tidlösa möbler som passar in överallt i hemmet. Originals är handvävd av Sika Designs duktiga vävare. Rottingen som används är odlad i den Idonesiska regnskogen.

Leverantörens artikelnummer 1084A
Varumärke Sika Design
Typ Fotpall
Färg Brun
Material Bambu, Rotting
color_auto_related Antik
Bredd (cm) 53
Djup (cm) 42
Höjd (cm) 40
Sitthöjd (cm) 36
Övrigt Endast för inomhusbruk, Tillverkad enligt svenska timmerförordningen

 Monet fotpall i antik rotting från Sika Design.

Läs mer »

Material

  Rotting

  Rottingen är tillbaka efter många år och har nu blivit populärt igen för t.ex uterum men även inomhus som en inredningsdetalj.

  Rotting bör stå under tak då regn och fukt förstör rottingens struktur och färg snabbt. Rotting möbler är ofta målade eller betsade och behöver rengöras kontinuerligt för att hållas fräscha. Om rottingen står på ett väldigt torrt område kan den behöva oljas in för att träet inte skall spricka.

Om sika-design

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant.