Fiam

Mya loungestol yellow

3 260 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Fiam
Färg Gul
Material Aluminium; Plast
Bredd 73 cm
Djup 66,5 cm
Höjd 77 cm
Sitthöjd 40 cm
Lev.art nummer 824_GI

Beskrivning

Mya Lounge från Fiam är det ultimata valet för att skapa en ombonad atmosfär i olika delar av ditt hem. Med sin inbjudande och bekväma sittstyp skapar den en avslappnad stämning som passar perfekt både i sociala sammanhang och i mer privata inställningar. Med inspiration hämtad från de rundade formerna på 1960-talet och dess karakteristiska PVC-överdrag, kallat 'spaghetti', ger den en tydlig och evokativ touch till ditt utrymme.

Mya Lounge är inte bara estetiskt tilltalande utan även praktisk. Trots sina generösa proportioner är den stapelbar och visar hur man effektivt kan optimera sin yta. Tillverkad och vävd för hand i Italien är varje detalj noggrant utförd för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet.

Materialmässigt imponerar Mya Lounge med en ram av höghållfast målad aluminium, täckt med handvävda PVC-snören. Denna kombination av material skapar inte bara en stilfull design utan också en robust och pålitlig möbel. Den medföljande fotpallen kompletterar loungens komfort och estetik på ett förtjänstfullt sätt.

Det maximala tillåtna viktbegränsningen på sitsen, som är 110 kg, understryker ytterligare den gedigna konstruktionen och säkerställer en trygg och bekväm sittupplevelse.

Recensioner

Varumärke

I nästan fyrtio år har italienska Fiam tillverkat solstolar och andra utemöbler som pryder uterum och uteplatser världen över. Med sin klassiska design, härliga komfort och höga kvalitet fortsätter Fiam att visa vägen för de övriga tillverkarna i branschen. Fiam ligger långt fram i utvecklingen och använder alltid den senaste tekniken för att säkra god hållbarhet även vid flitigt användande och påfrestande klimat. 

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 2 934,00 kr

Specifikationer

Märke Fiam
Färg Gul
Material Aluminium; Plast
Bredd 73 cm
Djup 66,5 cm
Höjd 77 cm
Sitthöjd 40 cm
Lev.art nummer 824_GI