Skagerak

Overlap Matgrupp

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
74 247 kr 82 497 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Skagerak

Beskrivning

Overlap Table från Skagerak är ett enkelt högkvalitativt bord som står starkt på sina överlappande stålben. Kontrasten mellan de rustika träplankorna och det pulverlackerade stålet ger bordet en modern kant och en tidsenlig attraktion som gör det till ett självklart val, både inomhus och utomhus. Overlap Bench från Skagerak är en enkel högkvalitativ bänk som står starkt på sina överlappande stålben. Kontrasten mellan de rustika träplankorna och det pulverlackerade stålet ger bänken en modern kant och ett modernt tilltal som gör den till ett självklart val, både inomhus och utomhus.

Recensioner

Varumärke

Skagerak möbler i dansk design

Skagerak är en familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.

Se Skageraks stora sortiment av utemöbler och accessoarer nedan.

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Skagerak