Specifikationer

Märke Skovby
Material Ek
Bredd 34 cm
Djup 34 cm
Diameter 34 cm
Höjd 46 cm
Sitthöjd 46 cm
Lev.art nummer SM840W

Beskrivning

Pall SM840 från Skovby. Denna pall är ett resultat av överblivet trä från tillverkning av runda och elliptiska bordsskivor. Bitarna tillsammans skapar en stapelbar och hållbar pall som är gjord helt av överblivna delar från produktionen. Ekpallen som finns i olika utföranden går att använda som extra sittplats, ett sidobord eller varför inte som en snygg solitär.

Recensioner

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 2 249,10 kr

Specifikationer

Märke Skovby
Material Ek
Bredd 34 cm
Djup 34 cm
Diameter 34 cm
Höjd 46 cm
Sitthöjd 46 cm
Lev.art nummer SM840W