Furninova

Petito Divansoffa

Mer info

Beskrivning

Med sitt unika utseende och utbytbara klädsel ger Petito dig möjligheten att anpassa soffan efter säsong, rum eller bara för bekvämlighetens skull. Det är som att ha flera soffor i en!

Oavsett om du vill skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär eller addera en touch av bohemisk elegans till ditt hem, är Petito den perfekta valet. Med sina enkla linjer och möjlighet att ändra utseende efter behov, är Petito en soffa som passar i alla rum och tillfällen.

Komfort Sits: Kallskum med fjädertopp. Rygg: Mix av fjäder och bollfiber.

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Egenskaper

Färg Taupe
Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 260
Djup 188
Höjd 82
Sitthöjd 47
Sittdjup 49/66