Cane-Line

Pure/Vision Matgrupp

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
40 510 kr 47 200 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Cane-Line

Beskrivning

Det minimalistiska Pure-bordet är designat av den danska designduon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Den enkla och stilrena basen erbjuds i pulverlackerad aluminium i flera färger. Bordsskivan finns i keramik i flera färger. Pure-bordet är lättskött, repfritt och kan torkas av med en fuktig trasa. Du hittar enkelt ett bord som matchar din inredning och smak.

Den dynamiska designerduon Strand+Hvass har designat Vision-serien som inspirerats av formen av ett V, med moderna, minimalistiska linjer och ett estetiskt uttryck. Vision har ett lätt utseende med en futuristisk och ren design. Trots det lätta utseendet är Vision en serie möbler som tillverkats i robusta och väderbeständiga material, som starka Cane-line Weave®. Ett av seriens vackra designelement är det dubbelvävda mönstret i en sofistikerad färgblandning som framhäver seriens konturer.

Recensioner

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Cane-Line