Skagerak

Reform Matgrupp

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
37 797 kr 41 997 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Skagerak

Beskrivning

Klassisk, men fortfarande sin egen. Metall, men fortfarande mjuk i sitt uttryck. Robust och stabil, men fortfarande en lättviktare.

Reform är en serie från danska Skagerak. Serien är tillverkad av pulverlackerad aluminium vilket gör det till en perfekt möbel för utomhusbruk.

Recensioner

Varumärke

Skagerak möbler i dansk design

Skagerak är en familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.

Se Skageraks stora sortiment av utemöbler och accessoarer nedan.

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Skagerak