Sika Design

Rossini Matstol Nature

4 795 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Natur
Material Konstrotting
Bredd 49 cm
Djup 58 cm
Höjd 93 cm
Sitthöjd 45 cm
Lev.art nummer SD-E105-NU

Beskrivning

Rossini-stolen från Sika Design är ett mästerverk som såg dagens ljus år 1993 och har varit en stolt del av vår kollektion sedan dess. Detta konstverk är resultatet av ett kreativt samarbete mellan Knud Andreasen, den andra generationens kraft hos Sika-Design, och den välrenommerade japanska formgivaren Yamakawa. Rossini-stolen har blivit vår odiskutabla favorit, och den kan med rätta kallas för vår signaturstol.

Rossini Exterior-stolen är en skapelse av hantverk i aluminium och ArtFibre. Dessa material är inte bara vackra utan också motståndskraftiga mot UV-strålar och väderlek, vilket gör att möblerna kan stå utomhus året runt och fortfarande bibehålla sin elegans. Exterior | Alu-Rattan & ArtFibre Våra möbler inom Exterior-kollektionen är noggrant handgjorda med Alu-Rattan och Sika-Design ArtFibre®. Alu-Rattan är pulverlackerad aluminium som konstruerats för att efterlikna rottingens unika formbarhet. Pulverlackeringen ger möblerna en fördelaktig hållbarhet mot både slitage och höga temperaturer.

ArtFibre® utgör en unik fiber av färgat och slitstarkt polyeten, vilken är temperatur- och UV-resistent. Denna fiber har en robust struktur som bevarar sin form genom åren.

Exteriörmöblerna kräver minimalt underhåll. De är inte bara anpassade för att stå utomhus under alla årstider, utan är även lätta att rengöra. För generell rengöring kan möblerna enkelt tvättas med vatten blandat med ett milt tvättmedel. Välkommen till en värld där komfort och stil smälter samman i varje detalj av Rossini-serien från Sika Design.

Recensioner

Varumärke

SIKA DESIGN - EN MODERN KLASSIKER

Sedan 1950 har Sika Design tillverkat handvävda rottingmöbler av högsta kvalitet med stort fokus på komfort och design. Företaget grundades av Ankjær Andreasen och idag är det den andra och tredje generationen som driver företaget. Sika Designs rottingmöbler är i dagsläget utspridda över hela världen i allt från hotell, restauranger, lyxkryssningar och givetvis som inredning i hemmet. Kollektionerna har en unik design som både känns modern och samtidigt klassisk och elegant. 

HANDVÄVDA ROTTINGMÖBLER

I Sika Designs stora sortiment av rottingmöbler finner du tidlösa korgmöbler, rottingstolar, rottingsoffor, gungstolar och mycket mer i handvävd rotting av högsta kvalitet. Rotting- och konstrottingmöblerna finns i olika kulörer och du kan välja om du vill ha naturfärger som beige, brunt, grått eller någon mer modern färg som svart eller vit. Rottingmöblerna passar perfekt som inredning i ditt vardagsrum, som köksmöbler eller varför inte som en avslappnande hörna i uterummet? 

I sortimentet ingår även en utomhuskollektion som kan stå ute hela året runt, tackvare ramen i aluminium med flätad konstrotting. I exteriorsortimentet ingår möbler som Monet rottingfåtölj, hanging egg fåtölj, renoir hängfåtölj och mycket mer. Välkommen till Sika Designs värld av designade rottingmöbler i hög kvalitet.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 4 795,00 kr

Specifikationer

Färg Natur
Material Konstrotting
Bredd 49 cm
Djup 58 cm
Höjd 93 cm
Sitthöjd 45 cm
Lev.art nummer SD-E105-NU