Komplettera med

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Valnöt
Bredd 95 cm
Längd 190(240-290) cm
Höjd 74 cm
Lev.art nummer SM105NO

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Valnöt
Bredd 95 cm
Längd 190(240-290) cm
Höjd 74 cm
Lev.art nummer SM105NO

Beskrivning

Skovbys SM105 är en kortare version av bordet SM106.

Bordet består av två massiva plankor och har plats för 6-10 personer i sitt grundläge. Liksom SM106 kan bordet SM105 förlängas till 12 personer genom att lägga till ett förlängningsblad i vardera ände av bordet.

Recensioner

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 18 359,10 kr