Beskrivning

SM11 är ett matbord med en unik förlängningsmekanism från Skovby.

Med hjälp av två gömda iläggsskivor, som enkelt fälls ut, finns det sittplatser från sex till tolv personer runt matbordet. Bordet har en rektangulär form med en skarp kontur och sneda ben som ger en unik dimension.

SM11 finns med en bordsskiva i laminat. Laminat har en slitstark, sidenmatt yta och är mycket praktisk och lätt att rengöra.

Detta matbord är i utförande: Vitoljad ek/laminat.

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 20 299,00 kr

Egenskaper

EAN 5707584011273
Färg Vit
Leverantörens Artikelnummer SM11EHH
Material Ek; Laminat
Bredd 100
Höjd 74
Produkttyp Bord för inomhusbruk