Beskrivning

#

TV -skåp #305 från Skovby har en enkel och klassisk konstruktion, som är perfekt för snygg inredning.

TV -skåpet består av 1 långa och 2 korta hyllor bakom 4 dörrar. Skovby Remote Link ger dig möjlighet att styra dina AV-apparater gömda i Skovby #305 TV-skåpet. Tv -skåpet är utformat för att matcha skänk #304 och #306 samt skåp #307, som har samma ljusa och klassiska design.

Detta Tv-skåp är i utförande: Vitoljad Ek.

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 11 399,25 kr

Egenskaper

EAN 5707584007184
Färg Vit
Leverantörens Artikelnummer SM305EH
Material Ek
Bredd 40
Höjd 58
Produkttyp TV-bänk för inomhusbruk