Beskrivning

SM307 är ett vitrinskåp med modern design från Skovby.

Vitrinskåpet har en ljus och klassisk design med många bra detaljer. Skåpet består av två glashyllor och en trähylla. Trähyllan är bred och perfekt för förvaring utav tallrikar och annat porslin.

SM307 är designat för att matcha SM304, SM306 samt SM305. Det tillkommer två LED-lampor för belysning i skåpet.

Detta vitrinskåp är i utförande: Vitoljad ek.

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 12 449,25 kr

Egenskaper

EAN 5707584307017
Färg Vit
Leverantörens Artikelnummer SM307EH
Material Ek
Bredd 41
Höjd 182
Produkttyp Vitrinskåp för inomhusbruk