Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Valnöt
Bredd 100 cm
Längd 176-276 cm
Höjd 74 cm
Lev.art nummer SM37NO

Beskrivning

SM37 är ett matbord i enastående design från Skovby.

Med en skulptural V-formad bas och ett dynamiskt utseende, har detta matbordet en väldigt sällsynt design. En stor fördel med matbordet är att du kan placera stolarna runt bordet som du vill, utan att behöva ha några bordsben i vägen.

SM37 har kapacitet för sex sittplatser i sin grundposition. Under bordsskivan ligger det två iläggsskivor gömda, med iläggsskivorna på tillkommer ytterligare sex sittplatser.

Detta matbord är i utförande: Naturoljad valnöt.

Recensioner

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 23 999,00 kr

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Valnöt
Bredd 100 cm
Längd 176-276 cm
Höjd 74 cm
Lev.art nummer SM37NO