Skovby

Sm452 Vitrinskåp Svart Ek Lack 100X43X162Cm

23 199 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Komplettera med

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Svart
Material Ek
Bredd 43 cm
Höjd 162 cm
Lev.art nummer SM452W

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Svart
Material Ek
Bredd 43 cm
Höjd 162 cm
Lev.art nummer SM452W

Beskrivning

452 vitrinskåpet har en rymlig och klassisk design med gott om plats för serviser och dyrbara föremål. Skåpet är utrustat med två glasdörrar, fyra glashyllor, samt två LED-lampor och kan stå på sockel eller ben. Skåpets funktion är lika dekorativ som praktisk.

Recensioner

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 20 879,10 kr