Skovby

Sm941 Tv-Bänk Ek Vitolja 194X44X40Cm

16 559 kr 18 399 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
16 559 kr 18 399 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Komplettera med

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Vit
Material Ek
Bredd 44 cm
Höjd 40 cm
Lev.art nummer SM941EH

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Vit
Material Ek
Bredd 44 cm
Höjd 40 cm
Lev.art nummer SM941EH

Beskrivning

Tv-skåpet är förberett för vägghängning och monteringsplattor samt beslag ingår. En bas medföljer också så att skåpet kan placeras på golvet vid behov. TV-skåpet justeras enkelt till rätt horisontellt läge. 941 är även förberedd för installation av en soundbar bakom mittenklaffen, som är täckt med en anodiserad perforerad aluminiumplatta. Sladdar kan dras från rum till rum inne i skåpet.

Recensioner

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 16 559,10 kr