Skovby

SM104 Multifunktionellt Bord Valnöt/Svart Laminat

13 859 kr 15 399 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
13 859 kr 15 399 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Svart; Brun
Material Valnöt; Laminat
Lev.art nummer SM104NOS

Beskrivning

Bordet Sm104 är ett multifunktionellt bord med hopfällbar funktion inspirerat av antika bord. Förvandlas från ett praktiskt hemmakontor till ett matbord för 4 till 6 personer för ett kompakt stadsliv. Eller byt från ett dekorativt konsolbord till en kreativ arbetsyta. Allt i en hopfällbar rörelse. Bordet har be i massivt trä och bordsskiva i fanerat trä eller laminat.

Recensioner

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 13 859,10 kr

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Svart; Brun
Material Valnöt; Laminat
Lev.art nummer SM104NOS