Skovby

SM108 Matbord 101x238-391/544 cm Ek massiv Vitoljad

34 559 kr 38 399 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
Skovby Matbord #108 är en hyllning till tidlös design och funktionell elegans. Med en rektangulär bordsskiva och lätt böjda långsidor uppnår detta matbord en ha... Mer info
34 559 kr 38 399 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Skovby Matbord #108 är en hyllning till tidlös design och funktionell elegans. Med en rektangulär bordsskiva och lätt böjda långsidor uppnår detta matbord en ha... Mer info
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Ek
Lev.art nummer SM108EMH

Beskrivning

Skovby Matbord #108 är en hyllning till tidlös design och funktionell elegans. Med en rektangulär bordsskiva och lätt böjda långsidor uppnår detta matbord en harmonisk balans mellan klassisk estetik och en organisk känsla, vilket gör det till den perfekta kompletteringen för alla hem.

Design och Estetik

Den rektangulära bordsskivan är inte bara en platt yta; dess lätt böjda långsidor tillför en subtil mjukhet till dess silhuett, skapar en visuellt tilltalande form som lockar ögat. Denna unika design skapar en elegant atmosfär i rummet och gör matbordet till ett blickfång i varje måltidssituation.

Stabilitet och Hållbarhet

De noggrant vinklade benen är inte bara en estetisk detalj; de är också konstruerade med stabilitet och hållbarhet i åtanke. Detta säkerställer att ditt matbord står stadigt och pålitligt under lång tid framöver, även under de livligaste måltiderna och sammankomsterna.

Praktisk Funktionalitet

Skovby Matbord #108 är utrustat med den välkända patenterade Skovby-förlängningsfunktionen, vilket gör det till en mångsidig möbel för alla tillfällen. Genom att dela bordets fyra ben i åtta möjliggör denna funktion enkel förlängning av bordet med upp till tre iläggsskivor. Med plats för allt från 10 till 22 personer runt bordet blir detta matbord det perfekta valet för stora sammankomster och festliga tillställningar.

Platsbesparande Förvaring

Skovby Matbord #108 är också utformat med praktisk förvaring i åtanke. Alla sex iläggsskivor kan enkelt förvaras under bordsskivan, vilket gör det möjligt för dig att anpassa storleken på bordet efter behov utan att behöva kompromissa med kvalitet, stil eller utrymme. Med denna smarta lösning är Skovby Matbord #108 mer än bara en möbel; det är en investering i både stil och funktionalitet för ditt hem.

Recensioner

Varumärke

SKOVBY - EN DANSK FAMILJEVERKSAMHET SEDAN 1933

Skovby är ett danskt möbelföretag som grundades av Thorvald Rasmussen 1933 och har sedan drivits vidare av sonen Villy Rasmussen och barnbarnen Preben och Jørgen Rasmussen. Det självklara fokuset har alltid legat på funktion och innovativ design av hög kvalité samt bygga en verksamhet grundad på hantverk, utvalda material och en hållbar affärsmodell för både anställda och miljön.

 

EN GEMENSAM PASSION

Drivkraften genom tre generationer har varit den delade passionen för funktionalitet. Skovby har varit en av de varumärkena som legat i framkant när det gäller funktionella förlängningssystem för matbord och är idag världskänt för sin förmåga att kombinera design och funktionalitet.

Funktionella möbler skapar utrymme och effektivitet i det vardagliga livet. Det är användbart, hållbart och uppskattat även efter flera års användning. Alla komponenter av möblerna är genomtänkta, inte bara träet, utan av lacker, emballage, textiler och mycket mer, som alla lever upp till de mest strikta standarder som finns.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 38 399,00 kr

Specifikationer

Märke Skovby
Färg Brun
Material Ek
Lev.art nummer SM108EMH