Cinas

Sofiero Matgrupp Vit

14 990 kr 18 465 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
14 990 kr 18 465 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Cinas
Färg Vit
Material Mahogny
Lev.art nummer 1510010

Beskrivning

Sofiero Classic Garden Set från Cinas är en fantastisk trädgårdsensemble som kombinerar tidlös skönhet med praktisk funktionalitet. Den stilrena skandinaviska designen ger trädgården en elegant atmosfär, medan den vita polyuretanmålningen på mahognyramen inte bara bidrar till en sofistikerad estetik utan också ger optimalt skydd mot alla väderförhållanden.

Detta trädgårdsmöbelset är mer än bara en visuellt tilltalande inredning för utomhusutrymmet; det är också en investering i hållbarhet och bekvämlighet. Mahognyramen ger inte bara en vacker yta utan är också utformad för att stå emot påfrestningarna från väder och vind, vilket gör det till ett långvarigt val för trädgården.

Sofiero Classic Garden Set är skapat med tanke på både praktisk användning och estetisk tillfredsställelse. Oavsett om du väljer att njuta av trädgården med familjen eller välkomna gäster till en avkopplande stund utomhus, kommer detta trädgårdsmöbelset att vara den perfekta matchningen för alla tillfällen. Investera i både stil och hållbarhet med Sofiero Classic Garden Set från Cinas.

Recensioner

Varumärke

Cinas grundades 1903 då under namnet Carl J. Nielsen och har sedan dess utvecklat en stark känsla för nordisk design som är deras kännetecken. Idag är varumärket baserat i Greve utanför Köpenhamn och designar både utemöbler och inredningsdetaljer för det moderna hemmet. Cinas använder sig endast av massivt trä i sina produkter och lägger stort fokus vid hållbarhet och kvalitet. Alla produkter tillverkas av noggrant utvalda tillverkare i Fjärran Östern, där samarbetet har fungerat i generationer vilket säkerställer att produkterna alltid kännetecknas av hög kvalitet och vacker finish. Cinas har kombinerat skandinavisk innovation med hållbara och klassiska material för att producera en unik kollektion som är praktisk, bekväm, snygg och hållbar.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 14 990,00 kr

Specifikationer

Märke Cinas
Färg Vit
Material Mahogny
Lev.art nummer 1510010