Parasollfötter

Säkra parasollfötter till parasoller

Läs mer

Säkra parasollfötter till parasoller

En bra och robust parasollfot är ett måste till varje parasoll. En generell rekommendation är att försöka använda sig av en så tung parasollfot som möjligt. Ett vanligt fel som vi tror många gör är att ställa parasollet i bordshålet, utan parasollfot. Något som kan medföra att parasollet blåser iväg och bordet går sönder. 

Använd därför alltid en parasollfot, även om parasollet står i ett bord. Ett alternativ kan vara att ha parasollet sidan om bordet och ha en parasollfot som är mobil. Då flyttar man snabbt och enkelt både parasoll och parasollfot tillsammans efter var solen står på himlen.

 

Stort sortiment av parasollfötter

Parasollfötterna som finns i vårt sortiment levereras av seriösa och etablerade tillverkare från både Sverige och Europa. Några av dessa varumärken är: 

  • Brafab
  • Glatz
  • Cane-Line
  • Fatboy
  • Plinthit 
  • Nertes

 

Några saker som kan vara viktiga att tänka på vid val av parasollfot är hur stor/tung parasollfot du behöver. Vilken grovlek stommen på parasollet har som sedan ska placeras i parasollfotsröret, så röret har rätt diameter, eller justeringsmöjligheter på röret så parasollet står stadigt. Fundera även om parasollfoten kommer stå på ett och samma ställer eller flyttas runt till olika platser och då behöver hjul under sig.

Om det är något du undrar när det gäller parasollfötter är du varmt välkommen att kontakta oss på Hulténs.

Du har väl inte missat att vi även har ett stort sortiment av Parasoll, Frihängande parasoll och parasollskydd.

 

Smarta parasollfötter som hjälper till med skuggan

Vi älskar alla en sommar med varmt och soligt väder och att spendera tid ute i trädgården eller uteplatsen är överlägset ett av de bästa sätten att få ut det mesta av sommaren. Men det är viktigt att ha ett utrymme där du också kan dra dig tillbaka till skuggan, så håll dig skyddad med ett praktisk parasoll. 

Handla vårt fantastiska utbud av parasoller och parasollfötter i en rad olika material. Testa till exempel granit eller betong som båda är snygga och moderna val när det gäller materialval. Tänk också på att det ska matcha färgen på ditt parasoll. 

Till exempel passar en beige parasoll fantastiskt bra med en ljusgrå parasollfot. En svart parasoll är supersnygg med en off-svart parasollfot.

 

Slittåliga och säkra parasollfötter

Hulténs har robusta parasollfötter som passar alla budgetar, oavsett om du väljer betong, granit eller gjutjärn för att se till att ditt parasoll förblir högt. 

Eller vad sägs om ett praktiskt överhängande parasoll som både har stativ, parasoll och fot medföljande?

 

Snygga produkter som förgyllar sommaren

Vill du lysa upp din uteplats eller terrass? Se då vårt urval av krukor; från klassiker till moderna, hittar du ett stort urval av alternativ och de är det perfekta hem för vackra blommor, växter och trädgård örter också.

 

Köp din nya parasollfot på Hulténs idag

Säkra säkerheten för ditt parasoll med en parasollfot. Här hittar flera alternativ för många olika parasoller, så att du hittar parasollfoten som passar dig och dina behov perfekt.