Parasollskydd

Med ett bra parasollskydd eller parasollöverdrag ökar man parasollets livslängd

Läs mer

Parasollskydd mot regn och blåst

Med ett bra parasollskydd eller parasollöverdrag ökar man parasollets livslängd. För att parasollskyddet ska användas och inte bli liggandes behöver det vara lätt att dra av och på. Ha därför för vana att använda parasollskyddet när ditt parasoll är nedfällt.

Tänk på att parasollet måste vara torrt innan parasollöverdraget dras på för att undvika fukt och mögel. Läs vidare här för att få tips på hur du tar hand om dina parasoller och hur du förlänger hållbarheten på alla dina utemöbler.

På Hulténs hittar du allt inom utemöbler och möbelskydd så att du kan fokusera på att slappna av och njuta av din uteplats. Hitta alla dina möbler och skydd här från vårt stora urval av ledande varumärken och flera snygga inredningsstilar.

Snygga parasollskydd från ledande varumärken

Att hitta parasollskydd är inte alltid lika enkelt. När man väljer ett parasoll till uteplatsen väljer man ofta den som är snyggast och passar in med resten av inredningen, vilket inte alltid är lika enkelt när du ska välja parasollskydd. Som tur hittar du alltid ett stort urval av fina och moderna parasollskydd och överdrag på Hulténs.

I sortimentet kan du välja mellan ledande märken inom utemöbler som exempelvis:

● Brafab

● Glatz

● AeroCover

● AquaShield

Hos Hulténs hittar du flera fina färger och former av parasollskydd så att du kan välja det skyddet som passar perfekt på just din uteplats. Du hittar garanterat ett parasollskydd som passar ihop med dina utemöbler och som passar bra ihop med dina andra möbelskydd under vinterhalvåret.

Skydda mot solblekning med parasollskydd

Skyddet skyddar inte bara parasollet mot regn, rusk och fågelbajs.. Det skyddar även parasollets duk mot solblekning när parasollet är nedfällt. Därför är det viktigt att använda ett parasollskydd för att inte riskera att få ett "randigt" parasoll.

Att skydda mot solblekning är ibland svårt att komma ihåg. När sommaren är här och solen värmer brukar vi låta våra utemöbler och dynor ligga framme hela dagen och natten. Men det är viktigt att man även då kommer ihåg att ta hand om sitt parasoll med ett smidigt parasollskydd.

Se fina parasoller till uteplatsen

Innan du köper ett parasollskydd ska du givetvis ha ett parasoll först. På Hulténs hittar du ett hav av möjligheter när det gäller utemöbler och vi har ett stort urval av parasoller. Även i detta sortiment kan du välja mellan ledande varumärken som exempelvis:

● Glatz

● Cane-Line

● Artwood

● Brafab

● Fatboy

● Skagerak

Här kan du hitta ett parasoll som passar just din uteplats så att du kan matcha färgen med resten av dina utemöbler. Du hittar även olika storlekar och former så att du kan ha fina utemöbler även på balkongen.

Så här skyddar du ditt parasoll

Att investera i ett parasollskydd är alltid en bra idé, men det finns faktisk också andra saker du kan göra för att skydda dina utemöbler. Det är till exempel en bra idé att förvara dina möbler inomhus under vintern, om det går.

Det kan vara i förrådet eller i garaget, så länge parasollet står skyddat från vind och frost. Om du inte har möjlighet att förvara dina utemöbler inomhus är det extra viktigt att ha rätt parasollskydd, annars kommer parasollet bli slitet mycket snabbare.

Varje sommar när du ska ta fram parasollet igen kan är det en bra idé att borsta av det först och ge det en lite rensning. Under vinterhalvåret kan det samla på sig smuts från naturen, så att torka av parasollet med en trasa och lite varmt vatten kan göra stor skillnad.

Tips på förvaringsmöjligheter

Parasoller är inte den enda utemöbeln som behöver skyddas. Om du har utemöbler med dynor bör dessa också vara inne under natten och hela vinterhalvåret. Hur ska man då få plats med allting? Det är enkelt, men en dynlåda såklart!

På Hulténs hittar du ett stort sortiment av dynlådor i olika storlekar och färger, så att du garanterat hittar en som passar just din uteplats. En dynlåda ökar hållbarheten på dina dynor, och gör att de förblir snygga mycket längre.

Hitta allt till uteplatsen på Hulténs

Om du ska inreda en hel uteplats har du hamnat på rätt sida. Oavsett om du har en trädgård eller balkong kan du hitta allt du behöver på Hulténs. Vi har ett stort sortiment av ledande varumärken och flera olika stilar. Här kan du bland annat köpa:

● Loungeset

● Bord

● Soffor

● Hängmattor

● Stolar

● Parasoller

● Grillar

● Dynor

Och mycket, mycket mer. Med produkter från Hulténs kan du förgylla sommaren och skapa minnen med familj och vänner. Hos Hulténs hittar du garanterat något som passar just din inredningsstil och dina behov, så ta en titt på det stora urvalet här.

Skydda alla dina utemöbler i stil

När du väl är igång med att hitta ett snyggt parasollskydd kan du också ta en titt på våra många andra möbelskydd. På Hulténs erbjuder vi skydd för alla möbler som står ute så att du kan se till att dina möbler håller riktigt länge.

Se sortimentet för möbelskydd här och hitta allt du behöver för att säkra dina möbler från vind, vatten och kyla. Här hittar du skydd till allt från:

● Fåtöljer

● Soffbord

● Hammockar

● Hörnsoffor

● Hänggungor

● Matbord

● Utekök

Samt allt inom soffor, loungemöbler och matplatser. På Hulténs tycker vi att det ska vara enkelt att njuta av sommaren och dina utemöbler och med rätt skydd kan du fokusera på att njuta av solen istället för att tänka på möblernas hållbarhet.

Parasollskydd i olika storlekar

Hos oss på Hulténs hittar du ett stort och brett sortiment av parasollskydd. Här finns skydd för traditionella parasoll och frihängande parasoll i olika storlekar och former. Allt från kända varumärken som Brafab och Aerocover med snabba leveranser.

Här kan du alltid hitta ett parasollskydd som passar just ditt parasoll så att du kan använda ditt snygga parasoll i flera år framöver. Här finns skydd till flera storlekar och varumärken och du kommer garanterat att hitta något som passar dig.

Köp allt du behöver till trädgården eller balkongen på Hulténs och skapa oförglömliga minnen hela sommaren. Ta en titt på vårt enorma sortiment av utemöbler och hitta ditt nya parasollöverdrag eller parasollskydd på Hulténs idag