Stolar utan karm

På Hulténs erbjuder vi ett stort sortiment av trädgårdstolar och trädgårdsbord. En utestol ska vara väderbeständig, bekväm och samtidigt vara snygg.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 131

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 131

Sida
per sida
Minskande ordning

Utestolar till din uteplats

På Hulténs erbjuder vi ett stort sortiment av trädgårdstolar och trädgårdsbord. En utestol ska vara väderbeständig, bekväm och samtidigt vara snygg. Vi erbjuder ett av skandinaviens största utbud av trädgårdstolar och stapelstolar. Här kan du hittar utestolar i teak, aluminium, konstrotting och mycket mer. Stolarna finns även i färger som svart, vit, brun och grå. Våra utestolar kombineras snyggt med våra trädgårdsbord i samma utföranden. 

Överdrag till stol

På Hulténs har vi även ett fullsortiment av överdrag till trädgårdsmöbler. Här kan du även hitta överdrag till stolar som gör att stolen håller sig fin med åren - även om den står ute året runt. I vårt sortiment av möbelskydd hittar du skydd till stapelstol, fåtölj och mycket mer. 

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.