• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
FRI FRAKT
Bryggeristol Grythyttan vit
Bryggeristol Grythyttan vit Bryggeristol Grythyttan vit Bryggeristol Grythyttan vit Bryggeristol Grythyttan vit Bryggeristol Grythyttan vit

Leverans 3-10 arbetsdagar

Bryggeristol Grythyttan vit

Leverans 3-10 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
60585
2 650 kr
Artikelnr
60585

Bryggeristol i förzinkat stål från Grythyttan Stålmöbler.

 

Klassisk sekelskiftstil där kraftiga trädetaljer och förzinkade stativ gör stolen till en gedigen möbel. Passar lika bra i trädgården som på balkongen. Stolen har fällbart stativ och är enkel att vinterförvara.

 

Paris, Milano, Barcelona… Bryggeriserien för tankarna till de stora metropolerna med sina blomstrande cafékulturer. Gruset knastrar under fötterna, det doftar nybryggt och det sorlas mellan borden. Bina surrar i blomsterrabatterna och oavsett om du äter croissant eller kanelbulle så är det svårt att hitta något som känns mer svenskt än en fika. Njut av ett stycke ursvensk cafékultur med internationell touch hemma i trädgården.

 

Bredd: 47 cm

Djup: 50 cm

Höjd: 84 cm

Sitthöjd: 45 cm (utan dyna)

Leverantörens artikelnummer 10271
Varumärke Grythyttan
Typ Fällstol
Färg Vit
Material Stål, Vit
Bredd (cm) 47
Djup (cm) 50
Höjd (cm) 84
Sitthöjd (cm) 45

Bryggeristol i vit och förzinkat stativ

Läs mer »

Om grythyttan

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande vd Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler.

Du kanske även intresserad av