Cane-Line

Wave Soffbord

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
5 645 kr 6 900 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Natur; Transparent
Produkttyp Soffbord
Material Rotting; Glas
Längd 74 cm
Bredd 65 cm
Höjd 40 cm

Beskrivning

Wave är ett modernt soffbord i rotting med en retro-design från Cane-Line. Bordets form är organiskt med en mysig känsla. Bordsskivan av härdat klarglas gör designen väldigt enkel. Wave är formgiven av Foersom & Hiort-Lorenzen för Cane-Line.

  • Soffbord i rotting och glas
  • Formgivet av Foersom & Hiort-Lorenzen

Här visar vi Wave soffbord i natur rotting.

Recensioner

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Natur; Transparent
Produkttyp Soffbord
Material Rotting; Glas
Längd 74 cm
Bredd 65 cm
Höjd 40 cm