Komplettera med

Specifikationer

Färg Brun
Material Ek
Bredd 170 cm
Längd 170 cm
Djup 92 cm
Höjd 72 cm
Lev.art nummer 101856

Specifikationer

Färg Brun
Material Ek
Bredd 170 cm
Längd 170 cm
Djup 92 cm
Höjd 72 cm
Lev.art nummer 101856

Beskrivning

Stort och praktiskt bord i en tidlös design av ingen mindre än Grythyttan Stålmöbler. B31 170cm är det största i klassikerserien och har plats för 4-6 personer. 

 

Bordet kombineras snyggt med klassikerna A2 eller Stol 1 från Grythyttan Stålmöbler. 

 

Bordet fås i oljad ek, vitlackerad ek eller obehandlad teak. 

 

 

Stativet är tillverkat i galvaniserat stål för att kunna stå ute året om. Till stativet ingår ställbara fötter som gör att bordet alltid kan stå stabilt.

Recensioner

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 16 900,00 kr