Furninova

Chess 3-sits soffa

Mer info

Beskrivning

Upptäck den mångsidiga och anpassningsbara designen hos vårt modulära soffsystem, Chess. Med endast ett fåtal moduler kan du skapa en rad flexibla kombinationer som passar perfekt till ditt utrymme och dina behov.

KomfortSits: Kallskum som är svept med fibervadd. Rygg: Kallskum svept med fibervadd.

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Egenskaper

Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 250
Djup 96
Höjd 74
Sitthöjd 41
Sittdjup 65