Furninova

Chess Divansoffa

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
25 173 kr 29 615 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Färg Gul
Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 293 cm
Djup 96 cm
Höjd 74 cm

Beskrivning

Upptäck den mångsidiga och anpassningsbara designen hos vårt modulära soffsystem, Chess. Med endast ett fåtal moduler kan du skapa en rad flexibla kombinationer som passar perfekt till ditt utrymme och dina behov.

KomfortSits: Kallskum som är svept med fibervadd. Rygg: Kallskum svept med fibervadd.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Färg Gul
Produkttyp Soffa för inomhusbruk
Bredd 293 cm
Djup 96 cm
Höjd 74 cm